Heb je vragen en/of wil je nadere informatie over de producten en diensten die zijn gepubliceerd op deze website, neem dan gerust contact op. Er komen dagelijks echter erg veel berichten binnen. Geef daarom jouw vraag zo volledig mogelijk door. Er wordt geprobeerd zo snel mogelijk te reageren. Hieronder vind je waar het over kan gaan.

Persberichten

Persberichten en uitnodigingen kunnen natuurlijk altijd gestuurd worden. Er zal alleen worden gereageerd als de inzending bruikbaar is. Er wordt geen standaard ontvangstbevestiging verstuurd.

Feedback

Feedback op artikelen op deze website wordt erg op prijs gesteld. Reageren op artikelen kan doorgaans via de sociale media.

Sponsorverzoeken

Regelmatig komen er verzoeken binnen waarbij gevraagd wordt om sponsoring van bijvoorbeeld evenementen, activiteiten, verenigingen en goede doelen. Hoe goed de bedoelingen van de organistoren ook zijn, helaas kan hier zelden op worden ingegaan. Richard Helwig steunt tenminste al één goed doel. Deze wordt maatschappelijk breed gedragen.

Tip de redactie

Heb je een tip voor de redactie, bijvoorbeeld in de vorm van een idee waarbij het leuk zou zijn als hier redactionele aandacht aan besteed wordt? Geef het door. Er wordt dan bekeken of er iets mee gedaan kan worden.

Boekingen

Wil je als uitgever een of meerdere complete artikel(en) gemaakt en geleverd hebben? Denk je dat het leuk is als je zelf voor een tijdschrift of ander medium geïnterviewd wordt? Heb je een schrijfopdracht? Wil je teksten laten redigeren? Wil je foto’s in opdracht gemaakt en geleverd hebben van een bepaald onderwerp dat bijvoorbeeld aan jou gerelateerd is? Ben je op zoek naar de juiste training of lezing? Stuur jouw aanvraag zo volledig mogelijk toe. Aan de hand hiervan wordt (uiteraard vrijblijvend) contact met je opgenomen.

Gegevens

Je kunt jouw e-mail sturen naar info@richardhelwig.nl. Dit is het centrale e-mailadres. Zet in de onderwerpregel kort en duidelijk waar het om gaat. Dit vergemakkelijkt de afhandeling.