Fotoschilderijen in publieke ruimten die gezien mogen worden

Een mens brengt een groot gedeelte van zijn of haar leven wachtend door (foto: Richard Helwig).

Een kale, saaie muur in een publieke ruimte kan er zoveel beter uit komen te zien als er wordt gekozen voor een fotoschilderij of een volledige muur die bestaat uit één foto. In full colour. Richard Helwig weet precies welke van zijn foto’s geschikt zijn voor welke doeleinden. Hij heeft ze immers speciaal voor dit doel gemaakt.

Een mens brengt een groot gedeelte van zijn of haar leven wachtend door. Als je moet wachten, waarom dan niet zo aangenaam mogelijk? Patiënten in bijvoorbeeld een medische kliniek hoeven niet tegen alleen maar witte muren aan te kijken. Een fotoschilderij breekt dat beeld. Of krijgen tijdens het wachten een rustgevend gevoel over zich als zij worden geconfronteerd met strand en zee. Wanen zich in een bosrijke omgeving of denken in een authentiek Engels dorpje te slenteren. Want niet alle medische behandelingen zijn even leuk. Daarom toch even aan iets denken wat ontspannend werkt, is geen slechte keuze. Van tevoren zijn alle foto’s door Richard Helwig aan een strenge beoordeling onderworpen.

Het materiaal waar fotomuren mee worden beplakt, is Airtex doek. Dit fijn geweven polyesterdoek is voorzien van een PVC coating. Het is zeer sterk en door de fijne structuur wordt de foto scherp afgebeeld. Het doek glanst niet, waardoor de muur een bijzondere uitstraling krijgt. Het materiaal is krasvast, waterafstotend, UV lichtbestendig, alleen geschikt voor gebruik binnen, makkelijk schoon te houden en werkt brandvertragend. De montage van de foto op de muur is all-in. Dat wil zeggen, zelf heb je nergens omkijken naar. De foto kan desgewenst na verloop van tijd eenvoudig worden verwijderd om te worden vervangen door een andere. Meer weten? Vraag een gratis en vrijblijvend bezoek op jouw locatie aan. Dan kan samen worden bekeken wat de mogelijkheden op maat zijn. Op basis hiervan volgt een nauwkeurige prijsopgave.