Geen enkel risico lopen op je huwelijksdag

Op de grote dag wil je niet bezig zijn met de vraag of de foto’s wel gaan lukken (foto: Richard Helwig).

Trouwen doe je maar één keer. Althans, dat is het uitgangspunt. Met de foto’s die op je huwelijksdag moeten worden gemaakt, kun je beter geen enkel risico lopen. Richard Helwig beschikt over een uitgebreide kennis en ervaring op dat gebied.

Ieder huwelijk is anders en uniek. Wensen zijn verschillend. Op de grote dag wil je niet bezig zijn met de vraag of de foto’s wel gaan lukken. Of ome Piet eraan gedacht heeft om een opgeladen accu in zijn camera te stoppen. En of je niet de kans loopt dat de ingeschakelde fotograaf momenten mist die gewoon vastgelegd hadden moeten worden. Het maken van een huwelijksreportage besteed je uit. Op een vakkundige manier. Waarbij al die zorgen niet hoeven te bestaan.

Het vinden van een geschikte fotograaf is niet alleen een lastige, maar ook een tijdrovende klus. Wie levert de juiste kwaliteit voor een acceptabele prijs? Bezuinigen is meestal riskant. Kijk bij het vergelijken van verschillende offertes goed naar de specificatie van de kosten. Is het all-in of komen er achteraf nog bedragen bij? Hoeveel foto’s krijg je? Hoe worden ze afgeleverd? Heb je geen goed gevoel bij een bepaalde fotograaf, ga dan niet verder. Is hij of zij in staat alle wensen te realiseren? Kies ruim voor de grote dag welke locaties je wilt aandoen voor het nemen van de foto’s. Bespreek dit duidelijk met de fotograaf. Hou er rekening mee dat wanneer het slecht weer is, er enkele binnenlocaties beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat alle onderwerpen en details van het programma besproken worden van waar de fotograaf in actie komt. Laat nergens twijfel over bestaan.

Het aannemen van dit soort particuliere opdrachten is bij Richard Helwig overigens beperkt. Vraag daarom ruim van tevoren of jouw datum alvast gereserveerd kan worden. Uiteraard vindt er vooraf een kennismakingsgesprek plaats waarin alle vragen kunnen worden beantwoord. Pas dan kan een vrijblijvende offerte op maat worden uitgebracht.