Zonnige schilderijen strand en zee

Thuis aan de muur in je huiskamer, maar dan toch alsof je op vakantie bent (foto: Richard Helwig).

Het is eenvoudig en inspirerend om het huiselijke interieur met fotoschilderijen een zonnige uitstraling te geven. Voor het thema ‘strand’ werden door Richard Helwig onder meer foto’s gemaakt op Texel, Vlieland en Ameland.

Speciaal voor dit doel reisde hij met de camera af naar deze locaties. Uit het vele werk werden een beperkt aantal exemplaren geselecteerd. Het canvas (schildersdoek) is gemaakt van hoogwaardig materiaal, is voorzien van een hagelwitte toplaag en kenmerkt zich door een gelijkmatige structuur. De fabrikant die deze fotoschilderijen in opdracht produceert, maakt gebruik van de meest professionele fotografische printers. De pigmentinkt zal niet verkleuren en biedt voldoende bescherming tegen UV-straling. Het raamwerk wordt gevormd door houten spielatten. De foto wordt op een vakkundige wijze handmatig op dit frame gespannen. Verschillende diktes van de fotoschilderijen zijn mogelijk.

Rechtstreeks vanaf fabriek

Uitvoerbaar in verschillende formaten, van klein tot groot. Prijzen in combinatie met aantallen op aanvraag, afhankelijk van binnen- en/of buitengebruik. Verzending vindt rechtstreeks vanaf de fabriek plaats in een stevige verpakking. Met volledige kwaliteitsgarantie. Meerdere keren per jaar worden nieuwe schilderijen toegevoegd aan de collectie. Thuis aan de muur in je huiskamer, maar dan toch alsof je op vakantie bent.

Texel

De Waddeneilanden vormen de grens tussen twee grote stukken water. Ten noorden bevindt zich de Noordzee en ten zuiden de Waddenzee. Als grootste eiland behoort Texel tot de provincie Noord-Holland. Naast brede zandstranden zijn er onder meer duinen, polders, heide en bos te vinden.

Vlieland

Ten zuiden van Vlieland ligt Texel en ten oosten ligt Terschelling. Het eiland valt onder de gemeente Friesland. Er ligt maar één dorp en dat is Oost-Vlieland. Ooit was er nog een tweede dorp (West-Vlieland), maar die verdween in het jaar 1736 in zee doordat het werd overstroomd.

Ameland

Vanuit het westen gezien is Ameland het vierde Waddeneiland. Het behoort toe aan de provincie Friesland. Ten westen van Ameland ligt het Borndiep met aan de overkant Terschelling. Bij een beetje helder weer is in het oosten nog net het nabijgelegen eiland Schiermonnikoog te zien.