Hij miste of hij mistte de trein?

Gewoon op een centrale locatie in het land, maar ook trainingen op het bedrijf of op school zijn mogelijk (foto: Richard Helwig).

Een brief of document kan in één moment als volledig waardeloos worden beschouwd, als er een fout in vermeld staat. Hij miste de trein of hij mistte de trein? Ik weet dat zij altijd netjes betaald of ik weet dat zij altijd netjes betaalt? Voor werkwoordspelling bestaan regels waar niemand onderuit komt. Maar hoe kun je deze regels de baas?

Veel mensen zijn onzeker over of woorden nu met een d, t of dt moeten worden geschreven. De spellingcontrole in de computer zal niet helpen. Gevolgde lessen op school zijn al jarenlang in het geheugen weggezakt. Kom eenvoudig en snel van alle onzekerheden af. Hoe? Door een korte, maar intensieve, training te volgen die wordt gegeven door Richard Helwig. Gewoon op een centrale locatie in het land, maar ook trainingen op het bedrijf of op school zijn mogelijk.

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal vijf deelnemers. Lastige problemen zijn zodoende adequaat op te lossen. Hierbij wordt de beste methode toegepast om de materie onder de knie te krijgen. Met eigen ontwikkeld lesmateriaal. Zelfs na het volgen van de training heb je nog voor een jaar lang kosteloze begeleiding per e-mail, in geval van inhoudelijke vragen.

Wanneer en waar?

Datum: op aanvraag en in overleg. betreft één dag. Training: Is het nou d, t of dt? Tijdstip: van 13.00 uur tot 16.30 uur. Grootte groep: maximaal 5 deelnemers. Kosten: 259,00 (inclusief koffie/thee/versnaperingen en samengevat lesmateriaal/schrijfgerei). Locatie: op loopafstand van Utrecht Centraal Station, makkelijk bereikbaar per auto, gratis parkeergelegenheid.

Wanneer en waar?

Datum: op aanvraag en in overleg. betreft één dag. Training: Is het nou d, t of dt? Tijdstip: van 13.00 uur tot 16.30 uur. Grootte groep: maximaal 5 deelnemers. Kosten: 259,00 (inclusief koffie/thee/versnaperingen en samengevat lesmateriaal/schrijfgerei). Locatie: op loopafstand van Rotterdam Centraal Station, makkelijk bereikbaar per auto, gratis parkeergelegenheid.